Týden plný francouzských pochoutek

Jen těžko byste hledali ideálnějšího adepta na snoubení s vínem, než je francouzská kuchyně. Náš kuchař si na konec léta připravil pochoutky ze země galského kohouta, které navodí atmosféru blížícího se vinobraní.

PŘEDKRM
200 g Pošírovaná křepelka, křepelčí vejce, jablko v grapě, pyré z indiánských borůvek, brioška 189,- Kč
Côte des Roses Rosé 2018, Gérard Bertrand
POLÉVKA
0,3 l Kohoutí consommé s masem a zeleninou, polentový knedlíček 75,- Kč
Côte des Roses Rosé 2018, Gérard Bertrand
HLAVNÍ JÍDLO
300 g Kukuřičné francouzské kuře s houbovou omáčkou, bramborové pyré s vanilkou 279,- Kč
Chablis AOC 2017, Louis Latour
DEZERT
Crème brûlée s foie gras, hruška 104,- Kč
Red sweet 2015, jakostní fortifikované víno, vinařství Kopeček
Zvýhodněná cena za kompletní menu 599,- Kč
Vinné párování k menu 179,- Kč
Doporučená vína u jednotlivých pokrmů nejsou zahrnuta v ceně pokrmu.

Sdílejte tento příspěvek