Sushi a japonská kuchyně sice nemá v Česku dlouhou tradici, ale už se napevno zabydlelo v poptávkovém listu tuzemských gurmánů. A nejen jich. Pro spoustu lidí se navíc stalo i součástí životního stylu. Je to relativně zdravá, lehká a velmi chutná kuchyně. Jak pro milovníky sushi, tak i pro ty, kteří se s japonskou kuchyní chtějí seznámit, je určený náš sushi víkend.
PŘEDKRM | |
Tuňákový tartar s koriandrem, pomerančem a okurkou | 139,- Kč |
HOSO MAKI 1 ks | |
Sake maki | 40,- Kč |
Losos s rýží balený v mořské řase | |
Tekka maki | 40,- Kč |
Tuňák s rýží balený v mořské řase | |
URAMAKI 1 ks | |
Vege | 40,- Kč |
Avokádo, okurek, avokádová majonéza | |
NIGIRI 1 ks | |
Hirame | 55- Kč |
Halibut |