Kuchyně francouzského venkova

Když se řekne Francie, každému se jistě vybaví Paříž, víno a výtečný francouzský kuchyně. Naši kuchaři si pro vás připravili speciální jídelní lístek na téma francouzského venkova, jenž doplnili naši sommeliéři o francouzská vína.

 

PŘEDKRMY
80 g Oeufs en meurette (vejce v červeném víně)   85,- Kč
80 g Kachní rillettes, marinovaná zelenina, topinka 125,- Kč
POLÉVKA
Pot au feu (silný telecí vývar) 115,- Kč
(kapusta, zelí, brambory, klobása, kroupy, smetana)
HLAVNÍ JÍDLA
250 g Poularde à la d’Albufera (slepice s nádivkou s foie gras a lanýži, gratinované brambory, houbová omáčka) 385,- Kč
320 g Cassoulett, pečivo 295,- Kč
200 g Truites meunières (Pstruh po mlynářsku) 295,- Kč
250 g Rattatouille, sýr raclette, bageta 155,- Kč
350 g Rattatouille, kachní konfit, omáčka z červeného vína 265,- Kč
DEZERT
Máslový dort, hrušky   95,- Kč

Sdílejte tento příspěvek