Chřest se na lidském jídelníčku objevoval již před našim letopočtem. Možná proto, že je nejen chutný, ale také zdravý, a to díky své bohaté porci vlákniny a vitamínů, které jsou důležité pro náš organismus. Toto jsou nejspíše hlavní důvody, proč se chřest objevuje v našich jídelníčcích, ať už jako předkrm, polévka nebo hlavní jídlo. Nechte se překvapit, jak rozmanitou paletu úprav královské zeleniny si pro Vás nachystal náš kuchař.
PŘEDKRM | ||
100 g | Chřest s vejcem a sójovou omáčkou | 129,-Kč |
POLÉVKA | ||
0,3 l | Chřestový krém s ginem a bylinkovým máslem | 85,-Kč |
HLAVNÍ JÍDLO | ||
150 g | Králičí hřbet, chřestové ragú, pěna z dijonské hořčice | 269,-Kč |
DEZERT | ||
Chřestové crème brûlée se zmrzlinou ze slaného karamelu, jahody | 124,-Kč |