20. 9. 2018 / 19:00 – Degustační menu mořských ryb

Ústřice Fine claire
Crémant de Limoux, Sieur d´Arques, Francie, Limoux

Tartar z mořského vlka podávaný s Tobiko kaviárem a marinovanou krevetou, citrónové aioli
Sauvignon Blanc Perle IGP, Gerard Bertrand, Francie, Languedoc

Krevetový bisque s pastou rouille
Riesling Trocken VDP,  Prinz Von Hessen, Německo, Rheingau

Treska s bramborovou espumou a vanilkou, omáčka z pastisu, kadeřávek
Gruner Veltliner DAC, Rainer Wess, Rakousko, Kremstal

Mečoun s chobotnicí podávaný s chorizo omáčkou, quinoa
Bourgogne blanc Cuvée, Louis Latour, Francie, Burgundsko

Mango panna cotta s fondánovou drobenkou a mangovým gelem, čokoládová zmrzlina
Nivole Moscato d´Asti DOCG, Michele Chiarlo, Itálie, Piemonte

Cena večerního programu je 1200,- na osobu

Rezervace nutná do 13. 9. 2018

Sdílejte tento příspěvek